Varikko

Varikko jatkaa tästä

06.04.2006 19.05 - moottoriurheilu 

Pikkuhiljaa on käynnistymässä moottoriurheiluaiheinen sivusto www.varikko.org, jossa näiden täällä nähtyjen kolumnien/blogien omaisten juttujen lisäksi nähdään tietysti ihan oikeaa tulospalvelua useiden eri kirjoittajien toimesta. Lajikirjo tulee käsittämään kaiken saman mitä muut kotimaiset tiedotusvälineet, ja vielä toinen mokoma Suomessa tuntemattomia lajeja siihen päälle. Kunnianhimoinen tavoite, mutta siihen pyritään! 

Jos olet kiinnostunut moottoriurheilusta yleensä, tai sitten jostain tietystä lajista, osaat kirjoittaa edes jotenkuten, omaan jonkin verran asiantuntemusta ja haluat harrastaa "toimittajan töitä", niin Varikko kaipaa kirjoittajia. Palkkaa ei makseta. Palkkana olkoon hyvä mieli siitä, että saa olla mukana toimittamassa Suomen parasta moottoriurhelusivustoa vapaaehtoisvoimin. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen osoitteeseen ismo@varikko.org.

Varikko avataan virallisesti sitten kun sinne on saatu riittävästi juttuja ikäänkuin pohjiksi. Se toimii nyt jo kuitenkin täyttä häkää.

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu