Varikko

Ferrari tulee

02.08.2005 20.40 - moottoriurheilu 

Ferrarin suorituskyky näyttää salakavalasti paranevan koko ajan samalla kun McLaren ja Renault taistelevat keskenään. Näyttää jopa siltä että muut kärkitallit olisivat unohtaneet Ferrarin. Se olisi kuitenkin virhe, sillä kauden alussa paljon kritiikkiä saaneet Maranellon punaiset uhkaavat Schumin johdolla nousta jopa Kimin haastajaksi kuljettajien MM-pisteissä. Vielä yksi keskeytys Kimille, niin tilanne käy mielenkiintoiseksi...

Loppukautta ajatellen Ferrarin täytyy ratkaista vain yksi ongelma, niin he pystyvät taistelemaan jäljellä olevissa kisoissa jopa voitoista. Renkaat täytyy saada ylläpitämään edes kohtuullinen suorituskyky läpi koko kilpailun. Unkari oli jo toinen kilpailu peräkkäin, jossa Ferrarien suorituskyky laski dramaattisesti kilpailun edistyessä. Lopussa auto oli jo yksi radan hitaimmista. Ja kuitenkin Schumin nopein kierros oli koko porukan kolmanneksi nopein heti McLarenien jälkeen.

Ferrarin nousujohteisen kunnon esiin tuominen on jäänyt autostaan aina kaiken irti ottavan Schumin harteille. Michaelin nopeusero Barrichelloon tuntuu kasvavan eksponentaalisesti sen mukaan mitä huonompi Ferrarin auto on. Barrichello näyttää tällä kaudella kadottaneen täysin niin motivaationsa kuin nopeutensakin. Mitä tulee Barrichellon nopeuteen, hänen nopein kierroksensa jäi 1,3 sekuntia Schumin nopeimmasta. Ei ihme että Ferrari alkaa katsella muiden tallien suuntaan ensi kauden tallipaikkoja jaettaessa.

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu